359/2015. (XI. 4.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs, 11532 hrsz-ú és 11531 hrsz-ú (kivett út) ingatanokat érintő telekalakítás

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy kivonja a forgalomképtelen vagyontárgyak köréből és forgalomképessé nyilvánítja a Budaörs Város Önkormányzatának 1/1 arányú tulajdonát képező, Budaörs 11531 hrsz-ú ingatlanból a határozathoz mellékelt változási vázrajz szerinti 121 m² nagyságú területet.

2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Budaörs Város Önkormányzata hozzájárul az 1. pontban szereplő vázrajz szerinti telekcsoport újraosztáshoz, és a Szabályozási Terv szerint jelenleg értékesíthető 106 m² nagyságú területet felajánlja megvételre a Budaörs, 11532 helyrajzi számú ingatlan vételi ajánlatot benyújtó résztulajdonosa részére 20.834,-Ft/m² nagyságú vételáron. A Szabályozási terv szerint jelenleg nem eladható, a telekcsoport újraosztását követően kialakuló 15 m² nagyságú, Budaörs, 11531/2 helyrajzi számú ingatlanra vonatkozóan Budaörs Város Önkormányzata adásvételi előszerződést köt 20.834 Ft/m² eladási áron, majd az értékesítéshez szükséges Szabályozási Tervmódosítást követően végleges adásvételi szerződést. A telekalakítási eljárás, ingatlannyilvántartási-bejegyzés költségei a vevőt terhelik. Vevő a megvásárolni szándékozott terület teljes vételárát egy összegben fizeti meg. 

3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert a Szabályozási Terv 2. pont szerinti módosítására, és felhatalmazza fel a polgármestert a szükséges dokumentumok aláírására.

« Vissza
Vissza a főmenübe