12/2015. (II. 19.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: Tájékoztatás a Hosszúréti patak mellett 4007/2/3/5 hrsz-ú területek tervezési folyamata jelenlegi állásáról, vázlatterv elfogadása
1. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testület részére, hogy fogadja el a Kert-Szín-Vonal Kft Hosszúréti patak melletti 4007/3/2/5 hrsz.-ú ingatlanok környezetrendezési vázlattervével kapcsolatos beszámolót, és a tervezés folytatódjon a Kamaraerdei Részönkormányzat határozatainak megfelelően elfogadott tartalommal.  
 
2. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testület részére, a Kamaraerdei Részönkormányzata döntésével összhangban, hogy fogadja el a kutyafuttató, az előterjesztés mellékletét képező,Kert-Szín-Vonal Kft környezetrendezési vázlatterv 2015 januári változatán II. számmal jelölt, feltüntetett helyét és hogy ezzel összefüggésben módosítsa a 261/2013. (VI. 19.) ÖKT számú határozatát.  
 
3. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testület részére, hogy adja tulajdonosi hozzájárulását a Liver FC részére a konténeregység kihelyezése céljára. A szükséges hozzájárulások és engedélyek beszerzése a Liver FC feladata.

« Vissza
Vissza a főmenübe