56/2015. (V. 13.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: A lakótelepi kutyafuttatók kialakítása érdekében hely kijelölése és céltartalékból felszabadítás
  1. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testület részére, hogy Budaörs Város Önkormányzata 2015 évi költségvetéséről szóló 1/2015. (III. 02.) ÖKT rendelete 7.C melléklet Céltartalék 2. kutyafuttató a lakótelep környezetében soráról 5.000.000,-Ft összeget szabadítson fel annak érdekében, hogy a kutyafuttatásra kijelölt hely bekerítése tárgyú beruházás előkészítése megvalósulhasson.
  2. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kérje fel a Polgármestert, hogy az előirányzat átvezetéséről a következő költségvetési rendelet módosítása során intézkedjen.
  3. Budaörs Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kutyafuttató létesítése céljára jelölje ki jelen előterjesztés 6. sz., mellékletében rögzített Ifjúság utcai 4149/37 hrsz.-ú ingatlan, a Budaörs Ifjúság utcai Sport- és Szabadidőpark területe című K03/B tervlapon ábrázolt részét, és a Nádasdűlő 1-3., a Napsugár sétány 4. és övárok közötti terület 7. sz. mellékletben feltüntetett részét, továbbá, hogy a kijelölt területek bekerítése beruházás előkészítése kezdődjön meg. 

« Vissza
Vissza a főmenübe