377/2015. (XII. 16.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs, Templom tér és környéke Helyi Építési Szabályzat felülvizsgálata – partnerségi szakasz zárása

1.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a Budaörs, Templom tér és környékére vonatkozó helyi építési szabályzat véleményeztetését, és partnerségi véleményeztetését, a beérkezett vélemények elfogadását, illetve el nem fogadását, azok indoklásával az előterjesztéshez mellékelt 1., 2., 3., 4.sz mellékletekben foglaltak szerint.

2.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete egyet ért az előterjesztés 5., 6. sz. melléklete szerinti Budaörs, Templom tér és környékére vonatkozó helyi építési szabályzata tervezetének tartalmával, és felhatalmazást ad a Polgármesternek a tervezetnek a szükséges dokumentumokkal együtt való, állami főépítészi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatalnak történő végső szakmai véleményezésének megküldésére.

3.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazást ad a Polgármesternek nyilatkozattételre, hogy a terv partnerségi egyeztetése az 59/2013.(III.07.) ÖKT sz. határozattal jóváhagyott Budaörs Város településrendezési terveinek partnerségi egyeztetési szabályai szerint, megfelelően lefolytatásra került és a partnerségi egyeztetés eredménye a Templom tér és környékére vonatkozó helyi építési szabályzatban megfelelő módon figyelembevételre került.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe