12/2016. (II. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs Város Helyi Építési Szabályzatának módosítása Kőhegy területét érintően – véleményezési és partnerségi egyeztetési szakasz zárása

1.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja Budaörs Város Helyi Építési Szabályzatának Kőhegy területét érintő módosítása véleményeztetését, és partnerségi véleményeztetését, a beérkezett vélemények elfogadásáról, illetve el nem fogadásáról szóló indoklást az előterjesztéshez mellékelt 1., 2., 3., 4. sz. mellékletekben foglaltak szerint.

 

2.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete egyetért az előterjesztés 5., 6., sz. mellékletek és a Partnerségi egyeztetés helyi szabályai szerinti Budaörs Város Helyi Építési Szabályzatának Kőhegy területét érintő módosítása tervezetének tartalmával, és felhatalmazást ad a Polgármesternek a tervezetnek a szükséges dokumentumokkal együtt való, állami főépítészi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatalnak történő végső szakmai véleményezésének megküldésére.

 

3.) Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazást ad a Polgármesternek nyilatkozattételre, hogy a terv partnerségi egyeztetése az 59/2013.(III.07.) ÖKT sz. határozattal jóváhagyott Budaörs Város településrendezési terveinek partnerségi egyeztetési szabályai szerint zajlott, és a partnerségi egyeztetés eredménye a Budaörs Város helyi építési szabályzatának Kőhegy területét érintő módosítása is ennek figyelembevételével készült.

« Vissza
Vissza a főmenübe