87/2016. (IV. 20.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú projekt megvalósításáról

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy:

 

1. A Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú projekt megvalósításra vonatkozó előterjesztésben összegzett javaslatot tudomásul veszi és jóváhagyja, hogy a projektet a fenntartó Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzattal közösen valósítsa meg Budaörs Város Önkormányzata.

 

2. Felhatalmazza a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottságot a projekt megvalósítással kapcsolatos tulajdonosi döntések meghozatalára.

 

3. Jóváhagyja, hogy a Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény szerinti építési beruházás megvalósítására irányuló közbeszerzési eljárásban Budaörs Város Önkormányzata és Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzat közös ajánlatkérőként vegyenek részt úgy, hogy a közbeszerzési eljárást Budaörs Város Önkormányzata bonyolítja le.

 

4. Felhatalmazza az Önkormányzati Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságot, hogy a közbeszerzési eljárás közös ajánlatkérői megvalósítására a Közbeszerzési Szabályzat szükséges módosításáról a döntést hozza meg.

 

5. Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú projekt megvalósításra a Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzattal az együttműködési megállapodást kösse meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe