169/2016. (VI. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Jakob Bleyer Heimatmuseum Tájház felújítás tárgyú projekttel kapcsolatos 87/2016.(IV.20.) ÖKT. sz. határozat módosítása

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy:

 

1.   A Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú projekt megvalósításra vonatkozó, a 87/2016.(IV.20.) ÖKT sz. döntés alapjául szolgáló előterjesztésben összegzett projekt javaslatot tudomásul veszi és jóváhagyja, hogy a projektet a fenntartó Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzattal közösen valósítsa meg Budaörs Város Önkormányzata. Az ingatlan jelenlegi tulajdoni helyzetét a projektmegvalósítás nem érintheti.

2.   Felhatalmazza a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottságot a projekt megvalósítással kapcsolatos tulajdonosi döntések meghozatalára.

3.   Jóváhagyja, hogy a Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény szerinti építési beruházás megvalósítására irányuló közbeszerzési eljárásban Budaörs Város Önkormányzata és Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzat közös ajánlatkérőként vegyenek részt úgy, hogy a közbeszerzési eljárást Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzata bonyolítja le. A lebonyolítás megvalósításához Budaörs Város Önkormányzata a közbeszerzési eljárások lebonyolítása tárgyában Budaörs Város Önkormányzatának rendelkezésre álló, jogosultsággal rendelkező szaktandácsadói szolgáltató háttér nyújtását vállalja, az ajánlatkérői döntésekben egyebekben nem kíván részt venni.

4.   Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Jakob Bleyer Heimatmuseum TÁJHÁZ FELÚJÍTÁS tárgyú projekt megvalósításra a Budaörs Német Nemzetiségi Önkormányzattal a fentiekre tekintettel előkészített együttműködési megállapodást kösse meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe