140/2016. (VI. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Ingatlanok térítésmentes használatba adása az Esély Szociális Társulás Szociális és Gyermekjóléti Központ feladatellátásának céljából

I.

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) úgy dönt, hogy a Budaörs, Szivárvány u. 3. és 5. szám alatti helyiségek, valamint a Budaörs, Petőfi S. u. 1. szám alatti épület Ö/S13-1373 sz. Használati szerződését módosítja aszerint, hogy az ingatlanokat 2016. július 1. napjától 3 éves határozott időre (de legfeljebb a feladatellátás idejére), a Szociális és Gyermekjóléti Központ feladatainak ellátása céljából adja térítésmentesen használatba az Esély Szociális Társulás részére azzal, hogy az ingatlanok közüzemi, üzemeltetési, fenntartási és karbantartási költségét a Társulás továbbra is köteles viselni. Az önkormányzat fenntartja azt a jogát, hogy a Használati szerződést csereingatlan biztosítása mellett 3 hónapos felmondási idővel felmondja.

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az 1. pont szerinti szerződésmódosítás aláírására.

 

II. A Képviselő-testület hozzájárulását adja, hogy az Esély Szociális Társulás a Használati szerződés által adott felhatalmazásnál fogva helyiséget biztosítson a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete és a Budakörnyéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete részére.

« Vissza
Vissza a főmenübe