196/2016. (VIII. 17.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázat kiírása a Budaörs, Puskás Tivadar u. 55. 1. emelet 1. sz., és a földszint 3. sz. alatti lakás piaci alapon történő bérbeadás útján történő hasznosítására

I.

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. nyilvános pályázatot hirdet - a határozat mellékletét képező pályázati felhívás alapján - a Budaörs, Puskás T. u. 55. 1. emelet 1. szám alatti, 3 szobás, 64 m2 alapterületű, Budaörs Város Önkormányzata tulajdonában lévő lakás piaci alapú bérbeadás útján történő hasznosítására vonatkozóan, azzal, hogy a rendeltetésszerű használathoz szükséges felújítási feladatokat a nyertes pályázó vállalja, annak a lakáskezelő által elismert költségei pedig a bérleti díjba beszámításra kerülnek. Amennyiben a pályázó a vállalt felújítási kötelezettségét a 3 hónapos határidőn belül nem – vagy felszólítás ellenére nem megfelelően - teljesíti, a Megállapodás megszűnik és a lakást 15 napon belül kártalanítási és elhelyezési igény nélkül köteles elhagyni.

2. amennyiben az 1. pont szerinti pályázati felhívásra a benyújtási határidőig érvényes pályázat nem érkezik, a benyújtási határidő külön döntés nélkül meghoszabbodik legalább az első kiírás szerinti határidő tartamának megfelelően.

 

II.

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. nyilvános pályázatot hirdet a Budaörs, Puskás T. u. 55. földszint 3. szám alatti, 3 szobás, 64 m2 alapterületű, Budaörs Város Önkormányzata tulajdonában lévő lakás piaci alapon történő bérbeadás útján történő hasznosítására vonatkozóan.

2. felkéri a polgármestert, hogy a pályázati felhívást készíttesse el és intézkedjen a közzétételről.

 

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe