187/2016. (VII. 21.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a budaörsi köztemető bővítése céljából Törökbálint, külterület 097/120, 097/121 és 097/122 hrsz-ú ingatlanok művelési ág változásának ingatlan nyilvántartásban történő átvezetéséről, valamint a parcella kiosztás módosításáról

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

a)    a Törökbálint, külterület 097/120, 097/121 és 097/122 hrsz-ú ingatlanok művelési ágát „kivett temető”-re módosítja.

b)    a tervezett bővítéssel kialakuló új parcellák a határozat mellékletét képező térképen bejelöltek szerint kerülnek kiosztásra az alábbiak szerint:

·       IV/3 jelölés alatt, kizárólag egyes koporsós sírhelyek számára,

·       V/3 jelölés alatt, kizárólag egyes koporsós sírhelyek számára,

·       V/4 jelölés alatt, kizárólag urna sírhelyek számára,

·       XI/1 jelölés alatt, kizárólag urna sírhelyek számára.

c)     a bővítéssel kapcsolatos feladatokat (pl. bontások, kutak telepítése, kerítésáthelyezés, burkolatok készítése) elvégezteti.

d)    a c.) pont szerinti beruházások költségeire a fedezetet úgy biztosítja, hogy a Budaörs Város Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről szóló 1/2016. (II.26.) önkormányzati rendelet 6/A. sz. melléklet 3. Út- és mélyépítési beruházások 10. Útépítésekhez kapcsolódó szennyvízcsatorna kiváltások GFT alapján sorról a költségvetés 6/A. számú melléklet 4. Környezetvédelmi és zöldfelületi beruházásokban új sorként létrejövő „Köztemető területének bővítése” sorára 19 millió forint átcsoportosításra kerül. Felkéri a polgármestert, az előirányzat átvezetéséről a költségvetési rendelet soron következő módosítása során gondoskodjék.

e)    felkéri a Polgármestert a vonatkozó dokumentumok aláírására, valamint a temető bővítésével kapcsolatos intézkedések megtételére.

« Vissza
Vissza a főmenübe