217/2016. (IX. 21.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a Budaörs, Árok köz 474 hrsz-ú ingatan művelési ág változásának ingatlan nyilvántartásban történő átvezetéséről, valamint az arra érkezett vételi ajánlatról

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1. a Budaörs Város Önkormányzatának 1/1 arányú tulajdonát képező, Budaörs, 474 hrsz-ú ingatlant kivonja a forgalomképtelen vagyontárgyak köréből és az üzleti vagyon körébe sorolja.

 

2. az 1.) pont szerinti ingatlan művelési ágát „közforgalom számára megnyitott magánút”-ra módosítja azzal, hogy az átminősítés költségeit az SHC International Kft. viseli.

 

3. a 2.) pont szerinti művelési ág változtatást követően a Budaörs, 474 hrsz-ú ingatlant értékesíti az SHC International Kft. részére, amennyiben az a Budaörs, 479 helyrajzi számú ingatlan tulajdonjogát megszerzi, 7.000.000,-Ft vételáron az alábbi feltételekkel:

 

a)    az új tulajdonos a magánutat közforgalom előtt megnyitja, valamint biztosítja azon telkek közúti megközelítését, amelyek máshonnan nem rendelkeznek közúti kapcsolattal,

b)    a 472 és 478 hrsz-ú ingatlanok közműellátását biztosítja, amennyiben a szolgáltatók ezt előírják, számukra szolgalmi jogot alapít.

 

4. felkéri a Polgármestert a vonatkozó dokumentumok aláírására, a szükséges intézkedések megtételére.

« Vissza
Vissza a főmenübe