251/2016. (XI. 16.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budaörs Frankhegy Viziközmű Társulat beadványa, Frankhegy közterület fejlesztés I. üteméről

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy elfogadja a Budaörs Frankhegy Víziközmű Társulat Frankhegy közterület- közmű fejlesztés I. ütemére vonatkozó beadványával kapcsolatos tájékoztatást.

2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Frankhegy közterület fejlesztés I. ütemével kapcsolatos - Budaörs Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala által előkészített – Szándéknyilatkozatot írja alá.

3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy amennyiben Frankhegy Viziközmű Társulata beszerzi a Frankhegy közműfejlesztés I. ütemmel érintett ingatlanok 66,6%-ának hozzájárulását az Önkormányzat által kiadott Szándéknyilatkozat aláírásával, megkezdheti a közmű- és útépítéshez szükséges munkálatok szervezését. A Fővárosi Vízművek nyilatkozata alapján a Víztorony u.-i nyomásfokozó gépházat a vízhálózat I. ütemének kivitelezésével egyidejűleg kell megépíteni, így az Önkormányzat a kivitelezést ennek megfelelően fogja ütemezni.

« Vissza
Vissza a főmenübe