8/2017. (II. 13.) Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsági határozat
Tárgy: Szennyvíz átadás-átvételi megállapodás Budaörs Város Önkormányzatának és a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. között

1.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a jelen előterjesztés mellékletét képező, a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. és Budaörs Város Önkormányzata között kötendő „Budaörs agglomerációs településből érkező szennyvizeknek a fővárosi csatornahálózaton történő fogadása és a bevezetett szennyvizek után fizetendő csatornahasználati díj elszámolása tárgyában” kötendő szerződést hagyja jóvá és hatalmazza fel a Polgármester urat annak aláírására.

 

2.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek hogy kérje fel a TÖRSVÍZ Kft-t, mint Budaörs területén szennyvíz víziközmű szolgáltatást végző szolgáltatót, hogy szennyvíz átadás-átvételi szerződést kössön a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt-vel az általa összegyűjtött szennyvizek átadására a „Budaörs agglomerációs településből érkező szennyvizeknek a fővárosi csatornahálózaton történő fogadása és a bevezetett szennyvizek után fizetendő csatornahasználati díj elszámolása tárgyában” a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. és Budaörs Város Önkormányzata között kötött szerződésben foglaltak szerint.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe