21/2017. (II. 15.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: A Nefelejcs utcában található, Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola gazdasági bejáratával szemben lévő parkolósáv átépítése – elutasított javaslat

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága – kellő többség hiányában – nem javasolja Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy támogassa az alábbi határozati javaslatot:

 

1. Budaörs Város Önkormányzata Képviselő testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy támogassa a Nefelejcs utcában található, Mindszenty József Római katolikus Általános Iskola gazdasági bejáratával szemben lévő parkolósáv átépítését.

2. Budaörs Város Önkormányzata Képviselő testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy kérje fel a műszaki ügyosztályt az átépítés megvalósíthatóságának vizsgálatára, és amennyiben a javasolt átépítés megvalósítható, végezzen a műszaki ügyosztály költségbecslést a beruházással kapcsolatban, amelyet terjesszen be a soron következő képviselő testület elé.

3. Budaörs Város Önkormányzata Képviselő testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy amennyiben a javasolt beruházás megvalósítható, abban az esetben, a költségbecslés alapján, biztosítson forrást a fejlesztés megvalósítására, a 2017. évi költségvetés terhére.

« Vissza
Vissza a főmenübe