59/2017. (V. 17.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: A Tankerületi Központokkal kötött „Vagyonkezelési Szerződés” szerint benyújtott 2017. évi felújítási igények és karbantartási, pótlási terv elfogadása

I.

 

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága az Érdi Tankerületi Központ ügyében javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

1.            Budaörs Város Önkormányzata, mint tulajdonos ne fogadja el az Érdi Tankerületi Központ Vagyonkezelési Szerződés 19. c. pontban előírt és vállalt 2017. évre vonatkozó „selejtezési, karbantartási, felújítási és pótlási tervet”, sem tartalmában, sem mértékében, különös tekintettel azért, mert semmilyen felújítást nem tartalmaz. 

2.            Budaörs Város Önkormányzata, mint tulajdonos szólítsa fel az Érdi Tankerületi Központot, hogy a Budaörs Város Önkormányzatával 2016. december 15-én kelt Vagyonkezelési Szerződés kapcsán vagyonkezelésbe vett iskolaépületek és eszközök kapcsán a szerződésben vállalt karbantartási, pótlási és felújítási kötelezettségeinek - 2017. szeptember 1-ig időarányos mértékben és az Önkormányzatot képviselő, a Polgármester által kijelölt tárgyalóval /tárgyalókkal egyeztetve - tegyen eleget. 

3.            hatalmazza fel a polgármestert a vonatkozó megállapodás elkészíttetésére, egyeztetésére és aláírására.

4.            kérje fel a Polgármestert, amennyiben 2017. június 1-ig nem jön létre megállapodás az Érdi Tankerületi Központ és Budaörs Város Önkormányzat között a Vagyonkezelői Szerződés alapján a vagyonkezelésbe adott intézményi vagyon, 2017. évre vonatkozó szükséges karbantartási, pótlási és felújítási munkákra, akkor a szükséges jogi lépésekre vonatkozó javaslatát terjessze a Képviselő-testület elé. 

 

II.

 

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága a Ceglédi Tankerületi Központ Ügyében javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

1.     Budaörs Város Önkormányzata, mint tulajdonos állapítsa meg, hogy a Ceglédi Tankerületi Központ a Vagyonkezelési Szerződés 19. c. pontban előírt és vállalt 2017. évre vonatkozó „selejtezési, karbantartási, felújítási és pótlási tervet” nem nyújtotta be, továbbá az első negyedéves adatszolgáltatásnak sem tett eleget. 

2.     Budaörs Város Önkormányzata, mint tulajdonos szólítsa fel a Ceglédi Tankerületi Központot, hogy a Budaörs Város Önkormányzatával 2016. december 20-án kelt Vagyonkezelési Szerződés kapcsán vagyonkezelésbe vett intézmény és eszközök kapcsán a szerződésben vállalt karbantartási, pótlási és felújítási kötelezettségeinek - 2017. szeptember 1-ig időarányos mértékben és az Önkormányzatot képviselő, a Polgármester által kijelölt tárgyalóval /tárgyalókkal egyeztetve - tegyen eleget. 

3.     hatalmazza fel a polgármestert a vonatkozó megállapodás elkészíttetésére, egyeztetésére és aláírására.

4.     kérje fel a Polgármestert, amennyiben 2017. június 1-ig nem jön létre megállapodás a Ceglédi Tankerületi Központ és Budaörs Város Önkormányzat között a Vagyonkezelői Szerződés alapján a vagyonkezelésbe adott intézményi vagyon, 2017. évre vonatkozó szükséges karbantartási, pótlási és felújítási munkákra, akkor a szükséges jogi lépésekre vonatkozó javaslatát terjessze a Képviselő-testület elé.   

« Vissza
Vissza a főmenübe