55/2017. (V. 17.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés a BTG Nonprofit Kft. alapító okiratának módosításáról

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a BTG Nonprofit Kft. alapító okiratát a jelen előterjesztés 1. számú melléklete szerinti tartalommal módosítsa, ezzel együtt a 2. számú melléklet szerinti egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot fogadja el, amennyiben a BTG Nonprofit Kft. felügyelőbizottsága a módosítás szerinti könyvvizsgáló megválasztását soron következő ülésén jóváhagyja.

 

2.         Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hatalmazza fel a Polgármestert a változásbejegyzési eljárás során a BTG Nonprofit Kft. egységes szerkezetbe foglalt társasági szerződésének, annak módosításának, továbbá a változásbejegyzéshez szükséges egyéb okiratnak az aláírására, ellenjegyzésére (ide értve az esetleges hiánypótlási eljárás során a Cégbíróság részéről kért további módosításokat tartalmazó okiratokat is).

 

3.         Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kérje fel a BTG Nonprofit Kft-t, hogy a szükséges cégbírósági változásbejegyzési kérelmet készítse el és azt nyújtsa be az illetékes cégnyilvántartást vezető bírósághoz Budaörs Város Önkormányzatának nevében.

« Vissza
Vissza a főmenübe