96/2017. (VI. 26.) Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsági határozat
Tárgy: Budaörs Településfejlesztési Koncepciójának (TFK) és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) véleményezési szakasz megindítása előtti jóváhagyása

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága, a „Budaörs Településfejlesztési Koncepciójának (TFK) és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának (ITS) véleményezési szakasz megindítása előtti jóváhagyása” tárgyában az alábbiak szerint dönt:

 

1)       Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága megismerte és elfogadja az elkészült, 1. és 2. sz. mellékletként beterjesztett Budaörs Város Településfejlesztési Koncepció és az Integrált Településfejlesztési Stratégia dokumentációk tartalmát.

 

2)       Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága támogatja a Budaörs Város Településfejlesztési Koncepció és az Integrált Településfejlesztési Stratégia dokumentációinak megküldését a véleményezési szakaszra.

 

Határidő:       folyamatos

Felelős:         Polgármester

Végrehajtást végzi: Polgármesteri Kabinet, Műszaki Ügyosztály - Főépítészi Iroda

 

« Vissza
Vissza a főmenübe