88/2017. (IX. 14.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: A Mindszenty József Római Katolikus Óvoda és Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola határidő hosszabbítási kérelme az Esze Tamás utca 1. sz. támfal felújítás támogatására

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Mindszenty József Római Katolikus Óvoda és Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola kérelmében foglalt cél, a Budaörs, Esze Tamás u. 1. ingatlant határoló támfal és kerítés felújítás elvégzésének és a beszámoló elkészítésének határidejét meghosszabbítsa 2017.12.31-ig.

2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, kérje fel a Polgármestert, hogy Budaörs Város Önkormányzata és a Mindszenty József Római Katolikus Óvoda és Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola között 2016. május 2-án létrejött Budaörs, Esze Tamás u. 1. sz. ingatlant (Hrsz.2.) határoló támfal felújítás támogatására vonatkozó ÖNK/SZ/2016-257m számú szerződés módosítását megkösse.

« Vissza
Vissza a főmenübe