16/2018. (II. 21.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a Budaörs, 1444/2 hrsz-ú, természetben a Víztorony utcában található, az ingatlan-nyilvántartásban 291 m2 nagyságú, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű önkormányzati ingatlan értékesítéséről

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1.) a Budaörs, 1444/2 helyrajzi számú, természetben a Víztorony utcában található, az ingatlan-nyilvántartásban 291 m² nagyságú, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű önkormányzati ingatlant nyilvános pályázat útján értékesíti, valamint az 5. sz. melléklet szerinti pályázati felhívás alapján a nyilvános pályázatot kiírja azzal, hogy az ingatlan ára: 16.400.000 Ft, azaz Tizenhatmillió-négyszázezer forint, mely a 27 % Áfá-t tartalmazza.

A Pályázati kiírás szövegét azzal a módosítással fogadja el, hogy a „13. Egyéb információk” részbe kerüljön be, hogy a jelenlegi bérlő számára legmagasabb ajánlati áron elővásárlási jogot biztosít az önkormányzat.

2.) az 1.) pont szerinti pályázat eredménytelensége esetén a pályázati felhívás változatlan tartalommal ismételten egy alkalommal kiírásra kerül.

3.) Budaörs Város Önkormányzata a legmagasabb ajánlott vételáron az 1444/1 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai részére elővásárlási jogot biztosít.

4.) az adásvételi szerződés megkötését megelőzően az 1.) pont szerinti ingatlanra vonatkozó hatályos bérleti szerződést az abban foglalt rendelkezéseknek megfelelően felmondja.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe