7/2018. (II. 21.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Intézmények 2018. évi felújítási tervének elfogadása

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja az 1. sz. melléklet szerinti 2018. évi Intézmény felújítási javaslatot.

2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyben hozzájárul ahhoz, hogy a beruházási kategóriába sorolható feladatok ellátásához szükséges tartalékkerettel megnövelt forrás Budaörs Város Önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló önkormányzati rendelet 6/B. sz. melléklet 1. Ingatlan felújítások 1.1. 2018. évi intézményi felújítások sorról 8.679 e Ft átcsoportosításra kerüljön a 6/A. sz. melléklet 2. Ingatlan beruházások:

 

Herman Ottó Ált. Iskola kis műfüves pálya világítás kiépítése                         825 e Ft

Mákszem Óvoda akadálymentes mosdó, kazánházi tároló kialakítása       3.465 e Ft

JMMK_vetítő tartószerkezet kialakítása                                               1.045 e Ft

Városi Ifjúsági Klub_villámvédelmi hálózat kiépítése                              2.794 e Ft

Zombori utcai Idősek Otthona belső parkoló akadálymentesítése              550 e Ft

 

új sorokra és egyben felkéri a Polgármestert, hogy az előirányzatok átvezetéséről a költségvetési rendelet következő módosításakor intézkedjen.

 

3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottságot az 1. pont szerinti 2018. évi Intézmény felújítási javaslatban szereplő tartalék/előre nem látható, de szükségszerű munkák terhére az elfogadott munkák ellenértékét a tartalékkal megnövelje, illetve a feladatokat kibővítse.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe