42/2018. (III. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az Érdi Tankerületi Központ intézményátszervezési javaslatának véleményezése a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskolát, a Budaörsi Herman Ottó Általános Iskolát és a Leopold Mozart Alapfokú Művészeti Iskolát érintően

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Érdi Tankerületi Központ fenntartásában működő Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola intézményátszervezési javaslatainak átvezetését támogatja.

 

2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Érdi Tankerületi Központ fenntartásában működő Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola maximális tanuló létszámának emelését az iskola túlzsúfoltságának elkerülése és a szaktantermek megtartása érdekében nem támogatja.

 

3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Érdi Tankerületi Központ fenntartásában működő Leopold Mozart Alapfokú Művészeti Iskola intézményátszervezési javaslatainak átvezetését támogatja, abban az esetben, ha az intézmény garantálja, hogy ez infrastrukturális bővítést a közeljövőben nem igényel.

 

4. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert az 1-3. pontban foglalt vélemények továbbítására az Érdi Tankerületi Központ részére.

« Vissza
Vissza a főmenübe