38/2018. (III. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a Budaörs, Zúzmara utca, 1388/1 hrsz-ú és Budaörs, Szajkó utca, 10789 hrsz-ú ingatlanokra kiírt pályázatokról

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1)      a Képviselő-testület 195/2017.(XII.13.) ÖKT számú határozata alapján a 1388/1 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Zúzmara utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 3.168 m² területű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlan értékesítésére kiírt pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítja, tekintettel arra, hogy a pályázó által megajánlott ár bruttó 62.002.000 Ft, azaz hatvankét millió kétezer forint ajánlati ár jelentősen elmarad a kiírásban szereplő bruttó 116 millió Ft, száztizenhat millió összegű vételártól.

 

2)      a Képviselő-testület 227/2017.(XII.13.) ÖKT számú határozata alapján a Budaörs, 10789 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Szajkó utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 828 m² területű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű ingatlan értékesítésére kiírt pályázati eljárást eredménytelennek nyilvánítja, tekintettel arra, hogy az ingatlanra határidőben pályázat nem érkezett.

 

3)      a Képviselő-testület a 3. sz. melléklet szerinti pályázati felhívás alapján nyilvános pályázatot ír ki az 1.) pont szerinti ingatlanra azzal, hogy az ingatlan ára: 116 millió Ft, azaz száztizenhatmillió forint, amely a 27 % Áfá-t tartalmaz. A pályázat eredménytelensége esetén a pályázati felhívás változatlan tartalommal ismételten kiírásra kerül, további 1 alkalommal. Amennyiben ezen pályázat is eredménytelen, ismételten készüljön előterjesztés a Képviselő-testület számára az ingatlan hasznosítására vonatkozóan.

 

4)      a Képviselő-testület a 4. sz. melléklet szerinti pályázati felhívás alapján nyilvános pályázatot ír ki a 2.) pont szerinti ingatlanra vonatozóan azzal, hogy az ingatlan ára: 30 millió Ft, mely a 27 % Áfá-t tartalmazza. A pályázat eredménytelensége esetén a pályázati felhívás változatlan tartalommal ismételten kiírásra kerül, további 1 alkalommal. Amennyiben ezen pályázat is eredménytelen, ismételten készüljön előterjesztés a Képviselő-testület számára az ingatlan hasznosítására vonatkozóan.

« Vissza
Vissza a főmenübe