50/2018. (IV. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: BVUSS területén fitnesz park létesítéséhez önerő biztosítása

1.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a Budaörsi Kézilabda SN Kft-t a BVUSS területén létesítendő kültéri fitnesz pálya megépítésében a TAO támogatáshoz szükséges önrész biztosításával, melynek összege 3 677 222,-Ft.

2.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a támogatáshoz szükséges forrást a Budaörs Város Önkormányzat 2018 évi Költségvetéséről szóló 1/2018 (február 23.) önkormányzati rendelet 3. sz. melléklet „I. Működési költségvetés kiadásai /5. Egyéb működési célú kiadások / 5. Általános tartalék” terhére biztosítja, és felkéri a Polgármestert a költségvetési rendelet módosítására.

3.) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy a támogatási szerződést megkösse, azzal a kiegészítéssel, hogy a Kézilabda Kft a fitnesz park eszközeinek használatát budaörsi lakosságnak térítésmentesen biztosítja, továbbá a Kézilabda Sportegyesület vállalja a park üzemben tartásának, karbantartásának, illetve minden felmerülő javításnak a költségeit.

« Vissza
Vissza a főmenübe