110/2018. (V. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: BVUSS területén fitnesz park létesítését támogató 50/2018. (IV.25.) ÖKT sz. határozat módosítása

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, a BVUSS területén fitnesz park létesítéséhez önerő biztosítása tárgyában hozott 50/2018.(IV.25.) ÖKT sz. határozatát az alábbiak szerint módosítja:

 

„Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

1.     támogatja a Budaörsi Kézilabda Sportegyesületet a BVUSS területén létesítendő kültéri fitnesz pálya megépítésében a TAO támogatáshoz szükséges önrész biztosításával, melynek összege 3 677 222,-Ft.

2.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a támogatáshoz szükséges forrást a Budaörs Város Önkormányzat 2018 évi Költségvetéséről szóló 1/2018 (február 23.) önkormányzati rendelet 3. sz. melléklet „I. Működési költségvetés kiadásai /5. Egyéb működési célú kiadások / 5. Általános tartalék” terhére biztosítja, és felkéri a Polgármestert a költségvetési rendelet módosítására.

3.     Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy a támogatási szerződést megkösse, azzal a kiegészítéssel, hogy a Budaörsi Kézilabda Sportegyesület a fitnesz park eszközeinek használatát budaörsi lakosságnak térítésmentesen biztosítja továbbá a Budaörsi Kézilabda Sportegyesület vállalja a park üzemben tartásának, karbantartásának, illetve minden felmerülő javításának a költségeit.

« Vissza
Vissza a főmenübe