174/2018. (IX. 19.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs, 1036/20 hrsz-ú, természetben a Lévai utcában található, „kivett transzformátorház és üzemi épület” megnevezésű, 75 m2 nagyságú ingatlan bérbeadás útján történő hasznosítására beérkezett pályázatok elbírálása

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1.) a Képviselő-testület 129/2018.(VI.20.) ÖKT számú határozata alapján a Budaörs, 1036/20 helyrajzi számú, természetben a Lévai utcában található, „kivett transzformátorház és üzemi épület” megnevezésű, 75 m2 nagyságú ingatlan vonatkozásában kiírt pályázat nyertesének Jákó Milánt nyilvánítja és részére, illetve az általa az ingatlan üzemeltetése, bérlése céljából alapított gazdasági társaság részére az ingatlant 10 éves határozott időre bérbe adja, a pályázó által megajánlott 30.000 Ft+ÁFA/hó bérleti díj ellenében, kávézó és reggeliző hely funkció céljára.

A nyertes pályázó által alapított gazdasági társasággal abban az esetben köthető meg a bérleti szerződés, ha az jogosult a pályázatban megjelölt kávézó, reggeliző tevékenység folytatására.

2.) a pályázat 3. számú mellékletében, a Megvalósíthatósági tanulmány szerinti I. Költségbecslésben szereplő kialakítás költségeit (kivéve a mobil illemhely költsége), valamint a II. Közművesítés költségeit értéknövelő beruházásnak ismeri el összesen maximum bruttó 6.453.600 Ft összegben. Hozzájárul, hogy a költségek a bérleti díj ötven százalékáig beszámításra kerüljenek.

Az értéknövelő beruházások felsorolása és azok költsége a bérleti szerződés mellékletét képezik. Felhatalmazza a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottságot a bérleti szerződés ezen melléklete módosításának a jóváhagyására.    

3.) felhatalmazza a polgármestert a vonatkozó dokumentumok aláírására.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe