75/2019. (V. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A 031 hrsz-ú ingatlan beépítésére vonatkozó Településrendezési szerződés

1.     Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a témában készült Telepítési Tanulmányterv tartalmát a mellékelt tulajdonosi beadvány figyelembevételével.

 

2.     Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert a témában készült Településrendezési Szerződés jogi és pénzügyi szakértő bevonásával és a mellékelt tulajdonosi beadvány figyelembevételével történő véglegesítése utáni aláírására.

 

3.     Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert a 267/2014. (IX.24.) ÖKT sz. határozattal jóváhagyott Budaörs Város Településszerkezeti Tervének és Budaörs Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 24/2014. (IX.29.) önkormányzati rendeletnek az előterjesztés melléklete szerinti Telepítési Tanulmányterv Szabályozási Koncepciójának megfelelő módosítása elkészítéséről.

 

4.     Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy a Településrendezési szerződésben a belterületbe vonással kapcsolatban rögzített feltételek teljesülése esetén kezdeményezze a Budaörs, külterület 031 helyrajzi számú, természetben a Szabadság úton lévő, „rét, gazdasági épület 2 db” megnevezésű, 9490 m2 nagyságú ingatlan lakóterület céljára történő belterületbe vonását az illetékes hatóságnál.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe