217/2019. (XII. 11.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a Budaörs Város Önkormányzata és a Régiségbúvár Egyesület közötti (Budaörs, Károly király u. 2. sz. alatti ingatlan) üzemeltetési szerződés hosszabbításáról és székhelyhasználatról

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1.) hozzájárul az Önkormányzat 1/1 arányú tulajdonát képező, Budaörs (belterület) 596 helyrajzi szám alatt felvett, természetben a 2040 Budaörs, Károly Király utca 2. sz. alatti ingatlan térítésmentes használatba adása tárgyú, Budaörs Város Önkormányzata és a Régiségbúvár Ifjúsági és Kulturális Egyesület között jelenleg hatályban lévő üzemeltetési szerződés 2024. december 31. napjáig történő meghosszabbításához azzal, hogy a szerződésben kerüljön rögzítésre, hogy Bérlő az alábbiakban felsorolt elmaradt karbantartási hiányosságok pótlólagos elvégzéséről haladéktalanul köteles gondoskodni:

 

a)    A külső nyílászáró szerkezetek felületkezelésének elvégzése.

b)    A külső homlokzatvakolaton felvált, lepotyogott részek pótlása, javítása.

c)     A 2016-ban beépített új HOVAL kazán karbantartási szerződésének megkötése.

d)    A tetőszerkezeten lecsúszott cserepek, hiányzó kúpcserepek pótlása, helyrerakása.

e)    A melléképület esővíz elvezetőjének, cserépfedésének, kéményének, a belső mennyezet burkolatának javítása, beázás okainak megszüntetése.

f)      A Károly király utcai oldalon lévő téglakerítés mindkét oldalán található vakolathiányok kijavítása, pótlása.

g)    Az épület lábazaton több helyen tapasztalható vakolat és felületkezelési hiányosságok kijavítása, pótlása.

h)    A Szabadság út felöli oldalon, a szomszédos Tehén és Komló üzlet melletti falfelületen elvált vakolat miatti veszély elhárítási munkálatok elvégzése.

i)       A Szabadság úti ereszaljnál hiányzó vakolat pótlása, javítása. A felület átvizsgálása, a laza részek leverése és helyreállítása.

 

2.) felhatalmazza a polgármestert a használatba adási szerződés 1. pont szerinti módosításának aláírására.

 

3.) Budaörs Város Önkormányzata a Régiségbúvár Ifjúsági és Kulturális Egyesület székhelyhasználati kérelmére a 2040 Budaörs, Virág u. 6. sz. alatti ingatlanra a tulajdonosi hozzájárulást megadja.

 

4.) felkéri a polgármestert, hogy a 3. pont szerinti tulajdonosi hozzájárulást aláírja.

« Vissza
Vissza a főmenübe