80/2020. (XI. 18.) Polgármesteri polgármesteri határozat
Tárgy: a Budaörs, Kőszikla utcában lévő, 1682/1 helyrajzi számú közterület szabályozási vonal által kijelölt 33 m² nagyságú részének értékesítésére kiírt pályázatról

A 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése szerinti, veszélyhelyzet idejére biztosított polgármesteri jogkörömben eljárva a következőket rendelem el:

 

A Képviselő-testület 137/2020. (IX.30.) ÖKT számú határozata alapján a Budaörs, 1682/1 helyrajzi számú közterület szabályozási vonal által kijelölt, a 1708 és 1711 helyrajzi számú ingatlanokkal határos, 33 m² nagyságú részének értékesítésére kiírt pályázati eljárás nyertesének Rábaközi Andreát nyilvánítom, és az ingatlanrészt részére a pályázatában megjelölt bruttó 315.000,- Ft, azaz Háromszáztizenötezer forint összegű vételáron, a szabályozási tervnek megfelelő telekalakítás végrehajtásával értékesítem azzal, hogy a tulajdonában lévő 1708 helyrajzi számú ingatlant érintő utcaszabályozás végrehajtását a pályázat tárgyát képező ingatlanrésznek a saját ingatlanával való egyesítésére irányuló telekalakítási eljárás keretében vállalja. A megvásárolt ingatlanrészt terhelő vezetékjoggal és valamennyi közművel kapcsolatos kötelezettség és költség, valamint a megvásárláshoz szükséges telekalakítási eljárással, majd a tulajdonjog bejegyzéssel kapcsolatban felmerült költségek a vevőt terhelik.

 

Határidő a határozat közlésére:                 azonnal

Felelős:                                                          Polgármester

Végrehajtást végzi:                                      Műszaki Ügyosztály/Vagyongazdálkodási Iroda

 

« Vissza
Vissza a főmenübe