89/2020. (XI. 18.) Polgármesteri polgármesteri határozat
Tárgy: A Budaörs, 3200/4 helyrajzi számú, Tél u. 5. szám alatti ingatlan tulajdonjogi helyzetének rendezéséről

A 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése szerinti, veszélyhelyzet idejére biztosított polgármesteri jogkörömben eljárva a következőket rendelem el:

A Budaörs, 3200/4 helyrajzi számú, „kivett lakóház és udvar” megnevezésű ingatlant – a Tél utca által elfoglalt terület mellékelt vázrajz szerinti leválasztását követően – értékesítem az ingatlanban lakó Komláthi Szilvia és Pásztor Aranka részére, a természetbeni használati viszonyoknak megfelelő használati megosztással, 17.520.000,- Ft, azaz Tizenhétmillió-ötszázhúszezer forint vételáron, melyet általános forgalmi adó fizetési kötelezettség nem terhel. Vevők a vételárat 180 havi egyenlő részletben történő részletfizetéssel tartoznak megfizetni, a részletfizetésre a mindenkori jegybanki alapkamat + 5% mértékű ügyleti kamatot kötelesek fizetni.

Az ingatlan értékesítéséhez szükséges telekalakítási eljárással, majd a tulajdonjog bejegyzéssel kapcsolatban felmerült költségeket az Önkormányzat viseli.

 

 

Határidő a határozat közlésére: azonnal

Felelős: Polgármester

Végrehajtást végzi: Műszaki Ügyosztály - Vagyongazdálkodási Iroda

« Vissza
Vissza a főmenübe