4/2021. (VI. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs, Szabadság úton lévő 031 helyrajzi számú ingatlan belterületbe vonása

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az előterjesztés mellékletét képező, kitöltött és aláírt nyilatkozat Önkormányzat részére történő átadását és az eljárási díj Önkormányzat felé történő befizetését követően kezdeményezi a Budaörs, külterület 031 helyrajzi számú, természetben a Szabadság úton lévő, „rét, gazdasági épület 2 db” megnevezésű, 9490 m2 nagyságú ingatlan belterületbe vonását a Földhivatalnál, a jelenleg hatályos településrendezési eszközökben rögzített különleges rekreációs beruházás céljára.

 

2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy lemond az engedélyben foglalt jogosultságáról, amennyiben a tulajdonosok nem fizetik meg a belterületbe vonást engedélyező határozatban megállapított földvédelmi járulékot az Önkormányzat részére. 

 

3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy felhatalmazza a polgármestert az 1. pont szerinti eljárás megindítására, illetve a 2. pontban meghatározott esetben a lemondó nyilatkozat Földhivatal felé történő benyújtására.

 

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe