55/2021. (IX. 15.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A 1036/5/A/100 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 1. szám alatti földszinten található az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 240 m2 területű, „kivett egyéb helyiség” megnevezésű önkormányzati ingatlan hasznosítása (2)

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

Budaörs Város Önkormányzata haszonkölcsön szerződést köt a Budaörs, 1036/5/A/100 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Patkó utca 1. földszinten található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint „egyéb helyiség” megnevezésű, 240 m² területű ingatlan 22,5 m2 területű részére Nagy Sándor közös képviselő használatba vevővel, határozatlan időtartamra azzal, hogy az ingatlanrész közüzemi és karbantartási költségei a használatba vevőt terhelik.

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 4. pontja, 23.§ (5) bekezdés 9. pontja értelmében az egészséges életmód segítését célzó szolgáltatások az Önkormányzat feladatát képezik. A haszonkölcsön szerződés megkötése a közös képviselővel, mint magánszeméllyel történik, azzal a megkötéssel, hogy a szerződésben kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a szerződés fennállása alatt a tárolót térítés nélkül köteles a társasház lakóinak rendelkezésére bocsájtani, a tárolóhoz kulcsokat biztosítani.

Az Önkormányzat elismerve a sport kiemelkedő jelentőségét az egészségmegőrzésben, fontos feladatának tartja az egészséges életmód segítését célzó szolgáltatások biztosítását. Az egészséges életmód folytatását kívánja Budaörs Város Önkormányzata segíteni, támogatva ezzel a kerékpározás egészségre gyakorolt jótékony hatását.

A haszonkölcsön szerződés mindkét fél részéről történő aláírását követően lép hatályba.

« Vissza
Vissza a főmenübe