96/2021. (XII. 8.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörsön a Budapesti út – Semmelweis utca – Szabadság úton kiépített távközlés - technikai kábelek befogadására szolgáló alépítményrendszer hasznosítása

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

Budaörs Város Önkormányzata bérbe adja a Budaörsön a Budapesti út- Semmelweis utca - Szabadság úton kiépített távközlés - technikai kábelek befogadására szolgáló 3,949 km hosszúságú alépítményrendszert a Vodafone Magyarország Zrt. részére, 10 éves határozott időtartamra.

Az Önkormányzat a Bérlő számára bérleti jogot biztosít további 5 éves időtartamra. A Bérlő a bérleti jogát abban az esetben érvényesítheti, ha legkésőbb a határozott 10 éves időtartamot megelőzően legalább 180 nappal erről a szándékáról írásban nyilatkozik Bérbeadó felé. A bérlemény karbantartási és esetlegesen szükséges javítási költségei a Bérlőt terhelik.

 

A bérleti díj 33.000,-FT+ÁFA/km/hónap.

 

A bérleti díj minden évben emelkedik a tárgyévet megelőző évre vonatkozóan a KSH által közzétett inflációs ráta mértékével. A bérleti díj megemelésére első alkalommal 2023. évben kerül sor.

Felek megállapodnak abban, hogy a bérleti szerződés megkötésétől számított 5 év elteltével a bérleti díj aktuális mértékét felülvizsgálják és azt indokolt esetben az aktuális inflációs ráta mértékénél magasabb mértékben megemelik.

 

Ha a Bérlő a határozott 10 éves időtartamot követően él a számára további 5 éves időtartamra biztosított bérleti jogával, abban az esetben a Felek a bérleti díj mértékét aktualizálják és a bérleti díjat annak megfelelően állapítják meg.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe