68/2022. (V. 16.) Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsági határozat
Tárgy: MOL NyRt. - Településfejlesztési Együttműködési Szerződés

1.            Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága javasolja Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének, hogy fogadja el jelen előterjesztés mellékletét képező Településfejlesztési Együttműködési Szerződést és kérje fel a Polgármestert, hogy a Településfejlesztési Együttműködési Szerződést jogi és pénzügyi szakértő véleményének figyelembevételével történő véglegesítés után írja alá azt.

 

2.            Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kérje fel a Polgármestert gondoskodjon a hatályos településrendezési eszközök módosításának elkészítéséről fenti 1. határozatipont szerinti Településfejlesztési Együttműködési Szerződésben rögzítettek szerint.

 

Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testületének Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hatalmazza fel Polgármestert a fenti 2. határozati pont szerinti településrendezési eszközök módosítása érdekében kötendő tervezési és

 

« Vissza
Vissza a főmenübe