100/2022. (VI. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs, 9 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Farkasréti út 2/C. szám alatt található ingatlan hasznosítása

1.    Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy hozzájárul a Budaörs, 9 helyrajzi számon lévő, természetben a Farkasréti út 2/C. szám alatt található ingatlan Budaörsi Tanoda Alapítvány részére, 2022. július 1. napjától határozatlan időre történő haszonkölcsönbe adásához azzal, hogy az ingatlan közüzemi és karbantartási költségei az Alapítványt terhelik.

Az ingatlan rendeltetésszerű használatra alkalmassá tételéhez szükséges munkálatok elvégzését a Budaörsi Tanoda Alapítvány vállalja, amelynek költségeihez az Önkormányzat az Alapítvány 2022. évi támogatásának 10.000.000,- forinttal történő megemelésével hozzájárul. Az ingatlan rendeltetésszerű használatra alkalmassá tételéhez szükséges munkálatok elvégzését követő 15 napon belül a Budaörs, Templom tér 15. szám alatti ingatlanra vonatkozó, az Alapítvány és az Önkormányzat közötti bérleti szerződést a szerződő felek közös megegyezéssel megszűntetik;

2.    Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az 1. pontban meghatározott 10.000.000,- Ft, azaz tízmillió forint szükséges pénzügyi fedezet Budaörs Város Önkormányzat 2022. évi költségvetéséről szóló 1/2022.(II.25.) önkormányzati rendelete 13. melléklet 3. 2023. I. negyedévi önkormányzati feladatellátás finanszírozása sorról felszabadítja, és a költségvetés 12. melléklet 13. Budaörsi Tanoda támogatása sorára történő átcsoportosítással biztosítja.

3.    A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az előirányzat átvezetéséről a költségvetési rendelet soron következő módosítása során gondoskodjon, valamint a Budaörsi Tanoda Alapítvánnyal kötött Feladatellátási Megállapodás megfelelő módosítása iránt intézkedjen.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe