152/2022. (IX. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs, Farkasréti út 2/C. szám alatt található ingatlan hasznosításáról szóló 100/2022.(VI.22.) ÖKT sz. határozat módosítása

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 100/2022.(VI.22.) ÖKT sz. határozatának 1. pontját az alábbiak szerint módosítja:

 

„Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy hozzájárul a Budaörs, 9 helyrajzi számon lévő, természetben a Farkasréti út 2/C. szám alatt található ingatlan Budaörsi Tanoda Alapítvány részére, 2022. július 1. napjától határozatlan időre történő haszonkölcsönbe adásához azzal, hogy az ingatlan közüzemi és karbantartási költségei az Alapítványt terhelik. Az ingatlan rendeltetésszerű használatra alkalmassá tételéhez szükséges munkálatok elvégzését részben a Budaörsi Tanoda Alapítvány vállalja, amelynek költségeihez az Önkormányzat az Alapítvány 2022. évi támogatásának 10.000.000,- forinttal történő megemelésével hozzájárul. Az épület belső átalakításához szükséges, szakértelmet kívánó építési munkákat az Önkormányzat végezteti el. Az ingatlan rendeltetésszerű használatra alkalmassá tételéhez szükséges munkálatok elvégzését követő 15 napon belül a Budaörs, Templom tér 15. szám alatti ingatlanra vonatkozó, az Alapítvány és az Önkormányzat közötti bérleti szerződést a szerződő felek közös megegyezéssel megszűntetik.”

 

« Vissza
Vissza a főmenübe