142/2022. (IX. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs, Szivárvány u. 5. szám alatti ingatlanban található helyiségek bérleti és haszonkölcsön szerződéseinek módosítása (3)

1. Budaörs Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

 a 1036/34/A/101 és  1036/34/A/105 helyrajzi számú, természetben Budaörs, Szivárvány utca 5. szám alatti, az ingatlan-nyilvántartás szerint „kivett üzlet” megnevezésű ingatlanokra vonatkozó bérleti szerződések az ingatlan tulajdoni viszonya tárgyában meghozatalra kerülő  bírósági döntés jogerőre emelkedésének napját követő naptól módosításra kerülnek határozatlan időtartamra, azzal, hogy a bérleti díj piaci díj legyen, amely minden évben emelkedik a tárgyévet megelőző évre vonatkozóan a KSH által közzétett inflációs ráta mértékével. A bérleti szerződés módosítások megkötésétől számított 5 év elteltével a bérleti díj aktuális mértéke felülvizsgáltra kerül, és indokolt esetben az aktuális inflációs ráta mértékénél magasabb mértékben is megemelhető.

 

2. Felkéri a Polgármestert, hogy készítsen előterjesztést a Képviselő-testület számára a jelen határozat 1. pontjában írt szerződés módosítások tárgyában.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe