132/2022. (IX. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés az Önkormányzat gépjármű parkjának üzemeltetési szerződéssel történő biztosításáról

1.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy jóváhagyja a saját tulajdonú, az előterjesztés 1. melléklete szerinti gépjárműpark értékesítését nyílt pályázat vagy a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) szerinti árubeszerzésnek minősülő, üzemeltetéssel kombinált 48 havi bérleti konstrukcióban történő igénybevétele útján. Ez utóbbi értékesítés során a nyertes ajánlat a Kbt. szerinti nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként kerül kiválasztásra azzal, hogy amennyiben ilyen ajánlat érkezik, a vételár a havi bérleti díjba kerülhet beszámításra, avagy fenntartja az ajánlatkérő a jogot arra, hogy nem történik meg a gépjárművek tárgyi eljárás keretében történő értékesítése, amennyiben nem ez jelenti az ajánlatkérő számára elérhető legkedvezőbb ajánlatot.

 

2.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy jóváhagyja új, energiahatékony gépjármű flotta üzemeltetéssel kombinált 48 havi bérleti konstrukcióban való igénybevételét közbeszerzési eljárás útján, melynek során a nyertes ajánlat a Kbt. szerinti nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként kerül kiválasztásra.

 

3.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Önkormányzat saját tulajdonában álló, az előterjesztés 1. mellékletét képező gépjárművek értékesítése során a gépjárművek eredeti bekerülési ár szerinti értékkel megegyező mértékű induló áron kerüljenek meghirdetésre.

 

4.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy az 1. illetve 2. pont szerinti feladatok teljesítéséhez szükséges anyagi fedezetet nettó 26.784 eFt/év összegű becsült érték alapul vételével mindösszesen 107.136 eFt+ÁFA összegben, négy év futamidőre tervezze be az önkormányzat költségvetésébe.

 

5.    Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Önkormányzati Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságát az 1-3.pont szerinti eljárások szakértők bevonásával történő lebonyolítására, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) szerinti árubeszerzésre irányuló nyílt közbeszerzési eljárás megindításához, valamint az eredmény megállapításához, továbbá a lebonyolításhoz szükséges valamennyi ajánlatkérői döntés meghozatalára.

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe