122/2022. (IX. 14.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs Kamaraerdei Településrészi Önkormányzat elnökének megválasztása és a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottság új képviselő tagjának megválasztása

1.  Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete tudomásul veszi Monostori-Kalovits Márknak a Budaörs Kamaraerdei Településrészi Önkormányzat elnöki tisztségéről való, a mai nappal hatályba lépő lemondását.

 

2.  Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete – figyelemmel a részönkormányzat elnöki tisztségét korábban betöltő Monostori-Kalovits Márk lemondására – a Budaörs Kamaraerdei Településrészi Önkormányzat elnökévé a képviselők közül Török Istvánt válassza meg.

 

3.  Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete Budaörs Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 36/2010. (XI.12.) önkormányzati rendeletet módosításával kiegészíti a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Vagyongazdálkodási Bizottság taglétszámát 1 fővel, amelyre a képviselők közül Török Istvánt választja meg a jogszabály-módosítás hatálybalépésétől kezdődően.

« Vissza
Vissza a főmenübe