84/2023. (V. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Budaörs Város Önkormányzata, a Budaörsi Művészek Egyesülete (BUM) és a Húsznegyven Budaörsi Fiatal Építészek Műhelye Egyesület közötti használatba adási szerződés módosítása

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1.) a Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Művészek Egyesülete és a Húsznegyven Budaörsi Fiatal Építészek Műhelye Egyesület között jelenleg hatályban lévő, a Budaörs, Clementis L. u. 22/1. szám alatti, 152/1 helyrajzi számú ingatlan 56/100 és 39/100 tulajdoni hányadának megfelelő ingatlanrészekre, valamint a Budaörs, Clementis L. u. 20. szám alatti, 153/A/1 helyrajzi számú ingatlanon álló garázsra vonatkozó térítésmentes használatba adási szerződés 2023. június 1. napjától úgy módosul, hogy ha a közüzemi fogyasztás mértéke nem haladja meg a 2019. évi azonos időszak fogyasztásának a mértékét, abban az esetben a Használatba vevők bruttó 75.000 Ft/hó közüzemi átalánydíjat fizetnek a Használatba adó, Budaörs Város Önkormányzata részére.

Ha a közüzemi fogyasztás mértéke meghaladja a 2019. évi azonos időszak fogyasztásának mértékét, abban az esetben a kiszámlázott közüzemi díj és a közüzemi átalány különbözetét Használatba vevők kötelesek megfizetni.

 

2.) felhatalmazza a polgármestert a vonatkozó dokumentumok aláírására.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe