154/2023. (IX. 13.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az állami fenntartású budaörsi általános iskolák és a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum Alapítványainak többlettámogatása

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

 

1.) Budaörs Város Önkormányzata az iskolák pedagógiai programjainak szakmai kiadásaihoz  - a budaörsi köznevelési intézmények saját helyiségeinek bérbeadásából származó 2023. évben augusztus hónapig befolyt nettó bérleti díj összegével megegyező összegű -többlettámogatást nyújt az állami fenntartású budaörsi általános iskolák és a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum alapítványai részére, az éves munkatervük alapján biztosított támogatáson felül az alábbi táblázat szerinti összegben:

 

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola/ Gyermekeinkért Közösen Alapítvány

5 008 eFt

Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola/ Pro Budaörs 3. Iskola Alapítvány

3 679 eFt

Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola/ Írisz Alapítvány

6 622 eFt

Kesjár Csaba Általános Iskola/ Budaörsi Kesjár Csaba Iskoláért Alapítvány

2 299 eFt

Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum/Illyés Gyula Gimnázium Alapítvány

2 883 eFt

Mindösszesen:

20 491 eFt

 

 

2.) az 1. pontban meghatározott, támogatás fedezetét úgy biztosítja, hogy Budaörs Város Önkormányzata 2023. évi költségvetéséről szóló 1/2023.(II.24.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Költségvetés) 3. melléklet I.5.5. Általános tartalék sora 20 491 eFt-tal csökken, egyidejűleg a 12. melléklet 52. Államháztartáson kívülre pénzeszközátadás pedagógiai programokhoz megnevezésű sor 20 491 eFt-tal megemelésre kerül. 

 

3.) A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az előirányzat átvezetéséről a költségvetési rendelet soron következő módosítása során gondoskodjon, és a szükséges dokumentumokat írja alá.

« Vissza
Vissza a főmenübe