143/2023. (IX. 13.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a 7289/4 helyrajzi számú, természetben Budaörsön, a Vágány utcában található zártkerti ingatlan rekreációs célú értékesítésére kiírt pályázat elbírálásáról

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy:

 

1.) Budaörs Város Önkormányzata a 7289/4 helyrajzi számú, természetben Budaörsön, a Vágány utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint „kert, gazdasági épület” megnevezésű, 654 m² alapterületű zártkerti ingatlan értékesítésére kiírt nyilvános pályázat nyertesének a legmagasabb, 18.005.000,-Ft, azaz Tizennyolcmillió-ötezer forint összegű vételi ajánlatot tevő Máté Józsefet nyilvánítja.

2.) Budaörs Város Önkormányzata az ingatlanra a pályázat nyertesével, Máté Józseffel adásvételi szerződést köt, a pályázatában megajánlott 18.005.000,-Ft, azaz Tizennyolcmillió-ötezer forint vételár ellenében.

A vételárat általános forgalmi adó nem terheli. Vevő a vételárat az adásvételi szerződés hatályba lépésétől számított 15 napon belül, egy összegben köteles megfizetni.

3.) Budaörs Város Önkormányzata az adásvételi szerződés megküldésével felhívja az elővásárlási jog gyakorlására az ingatlan korábbi bérlőjét, Bencze Lajost.

« Vissza
Vissza a főmenübe