3/2024. (II. 21.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: Budaörs Város Önkormányzat 2024. évi költségvetése (1)

1. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Önkormányzat saját bevételeinek és az adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegét az alábbi tartalommal állapítsa meg:


2. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés 1. sz. melléklete szerint Budaörs Város Önkormányzat 2024. évi költségvetésről szóló rendelet megalkotását.

3. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Önkormányzat fenntartásában működő Egyesített Bölcsődei Intézményben foglalkoztatott nem pedagógus közalkalmazottak részére 2024. decemberi kereset-kiegészítést állapítson meg, melynek mértéke 70.000,- Ft/álláshely. A 2024. decemberi kereset-kiegészítés és annak munkáltatót terhelő járulékainak összegét az intézmény 2025. évi költségvetésében biztosítsa.

4. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Gróf Bercsényi Zsuzsanna Városi Könyvtár, a Budaörsi Latinovits Színház, valamint a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház munkavállalói részére – az intézményvezetők kivételével - 2024. december hónapra kulturális intézményi pótlékot állapítson meg, melynek mértéke 15%, alapja a munkavállaló alapbére. A 2024. decemberi kulturális intézményi pótlék és az azt terhelő munkáltatói járulékok összegét az intézmények 2025. évi költségvetésében biztosítsa.

5. Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Önkormányzat, mint a védőnői szolgáltatást nyújtó szolgáltató által foglalkoztatott védőnők részére 50 000 Ft/fő összegben budaörsi egészségügyi pótlékot állapítson meg 2024. december hónapra. A 2024. december havi budaörsi egészségügyi pótlék és az azt terhelő munkáltatói járulékok összegét az önkormányzat 2025.évi költségvetésében biztosítsa.

Minősített többség

 

Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe