23/2024. (II. 21.) Pénzügyi Ellenőrző Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés a Budaörs, 4502/2 helyrajzi számú ingatlan területén található műfüves pálya használatba adásáról

Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

  1. Budaörs Város Önkormányzata kössön vagyonhasznosítási szerződést a LIVER 3 ÉS ... Football Club Budaörs Sportegyesülettel (székhelye: 2040 Budaörs Akácfa köz 3/B., adószáma: 18678682-1-13, képviselője: Harangi Gergely László) a 4502/2 helyrajzi számú ingatlanon található sportpálya térítésmentes használatára 5 év határozott időtartamra, mely szerződésben a LIVER 3 ÉS ... Football Club Budaörs Sportegyesület vállalja, hogy saját költségén fenntartja, karbantartja, üzemelteti a sportpályát.
  2. Budaörs Város Önkormányzata a beruházási költség 50%-nak megfelelő összegben járuljon hozzá a sport beruházás megvalósításához a fennmaradó 50 %-ot a Magyar Labdarúgó Szövetség útján a Liver 3 ÉS … Football Club Budaörs Sportegyesület finanszírozza.
  3. A Liver 3 ÉS … Football Club Budaörs Sportegyesület sikeeres pályázata esetén az Önkormányzat az önrész biztosításáról kössön támogatási szerződést a A Liver 3 ÉS … Football Club Budaörs Sportegyesülettel.
  4. Budaörs Város Önkormányzata vállalja, hogy a tulajdonosi hozzájárulás szerint 15 évig sportcélra hasznosítja a sportpályát.
  5. Budaörs Város Önkormányzata járuljon hozzá a jelzálogjognak az ingatlan-nyilvántartásba a Magyar Állam javára történő bejegyzéshez a beruházás megvalósításához pályázat útján igénybe vett összeg erejéig.

6.    hatalmazza fel a polgármestert az előterjesztés mellékletét képező tulajdonosi hozzájárulás aláírására és vagyonhasznosítási szerződés megkötésére.

« Vissza
Vissza a főmenübe