31/2002. (IV. 15.) Ügyrendi és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Állami Számvevőszék vizsgálati jelentésének tudomásul vétele

 

Ügyrendi és Jogi Bizottság

31/2002. (IV. 15.) ÜB sz. határozata

 

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Állami Számvevőszék Békés Megyei Ellenőrzési Irodája által készített vizsgálati jelentésben foglaltakat vegye tudomásul, ezzel egyidejűleg értsen egyet az észrevétel benyújtásával.

A képviselő-testület hívja fel a polgármester és a jegyző figyelmét, hogy a hatékonyabb belső ellenőrzés érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg.

A bizottság a beruházás folyamán nem látja célszerűnek, hogy a lebonyolításra a Békés Mérnök Kft-vel megkötött szerződést az önkormányzat megszüntesse.

A képviselő-testület hívja fel a polgármester figyelmét, hogy regionális hulladéklerakó üzemeltetésére vonatkozó társulási döntés meghozatala érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg.

A képviselő-testület egyidejűleg kérje fel a lebonyolítót, a Békés Mérnök Kft-t, hogy a szennyvízberuházásról, a felhasznált költségekről, a megépült és átadásra kerülő vezeték szakaszokról, továbbá a 2002-ben megépítésre és átadásra kerülő szakaszról a májusi képviselő-testületi ülésen számoljon be.

 

Határidő. 2002. Április 25.

Felelős: Jenei Bálint bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe