55/2002. (VII. 15.) Ügyrendi és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Kommunális hulladéklerakó beruházás Áfa visszaigénylés miatti támogatás lemondás

Ügyrendi és Jogi Bizottság

55/2002. (VII. 15.) ÜB sz. határozata

 

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Kommunális hulladéklerakó beruházás megvalósulása után a létesítményt üzemeltetésre átadva működtesse, mely tevékenységből adóköteles bevétele keletkezik. A Képviselő-testület utasítsa a polgármestert, hogy az üzemeltetésre vonatkozó szerződést kösse meg.

2./

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja Képviselő-testületnek, hogy a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott céltámogatás összegéből 47.952 E Ft –ról mondjon le az ÁFA visszaigénylési jogosultsága miatt. /1992.évi LXXXIX. tv. 13. § /

 

3./

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott TEKI támogatás összegéből 23.425 E Ft –ról mondjon le az ÁFA visszaigénylési jogosultsága miatt.

 

 

 

 

4./

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott Kormányzati társfinanszírozás összegéből 6.860 E Ft-ról lemond az ÁFA visszaigénylési jogosultság miatt.

 

Határidő: 2002. Július 25.

Felelős: Jenei Bálint bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe