61/2004. (V. 17.) Ügyrendi és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért 2003. évi közhasznúsági jelentése illetve kuratóriumi és felügyelő bizottsági tagjainak további meg

Ügyrendi és Jogi Bizottság

61/2004. (V. 17.) ÜB sz. határozata

 

I.

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy fogadja el a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért 2003. évi közhasznúsági jelentését, és utasítsa a kuratórium elnökét, hogy a jelentés közzétételéről gondoskodjon.

II.

Az Ügyrendi és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, mint alapító a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért kuratórium tagjait további három évre 2004. június 01-től 2007. május 31-ig bízza meg a kuratórium működtetésével:

 

Kóris Györgyné elnök

Oláh Gizella titkár

Perneczky László kurátor

Bella Rózsa kurátor

Szonda István kurátor

 

Az alapítvány gazdasági felügyeletére további három évre, a kuratórium megbízásának időtartamáig a Felügyelő Bizottság feladatainak ellátására bízza meg:

 

Csíkné Tímár Évát

Weigert Lajosnét

Ugrainé Gróf Évát

 

 

 

 

III.

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete mondjon köszönetet az adományozó Láng Miklós és felesége Bécsi Erzsébetnek, hogy a Városi Képtár gyűjteményét Vidoszvky Béla: A két öreg című festményével tovább gazdagították.

 

Határidő: 2004. május 27.

Felelős: Jenei Bálint bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe