193/2009. (VI. 16.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Az informatikai, valamint működési és ügyvitelt-korszerűsítési célő pályázati projektek megvalósítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

193/2009. (VI.16.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági az alábbiak elfogadását javasolja a Képviselő-testületnek:

 

I. Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete az informatikai valamint működési és ügyvitel-korszerűsítési célú pályázati projektek megvalósulásáról szóló tájékoztatót elfogadja.

II. Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Antenna Hungária Zrt-vel a menedzselt VLAN és internet szolgáltatás tárgyában kötött AH 24.841/2009 szolgáltatási szerződést, a PolarNet Kft-vel informatikai szolgáltatás tárgyában kötött PN-03/2009 szerződést, illetve Professzionál Informatikai Zrt-vel a GovSys 4.0 bővített tanúsítású ügyiratkezelő szoftver bevezetése és ASP szolgáltatás tárgyában kötött I.671/2009 szerződést jóváhagyja.

III. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy vizsgáltassa meg az endrődi közintézményeknek az kistérségi informatikai hálózatba kapcsolhatóságának műszaki és költségvetési hatását. Pozitív feltételek esetén az informatikai keret terhére saját hatáskörben döntsön ez évi bekapcsolásukról.

IV. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a folyamatban lévő fejlesztések és tendenciákra figyelemmel az Önkormányzat 2010-2014-re szóló középtávú informatikai koncepcióját az önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciójával egy időben terjessze be.

 

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe