58/2001. (IX. 18.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Pájer Sándor kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

58/2001. (IX.18.) számú határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága az Önkormányzat tulajdonában lévő a 46-os fő utat és a Kempinget összekötő 02852 hrsz-ú út jobb oldalán a kőröspart és az út között lévő mintegy 1200 m2 nagyságú földterületet a gondozás és karbantartás terhe mellett térítésmentesen használatba adását javasolja Pájer Sándor egyéni vállalkozó, Gyomaendrőd, Bocskai út 58/1. szám alatti lakos részére, 2006. december 31. napjáig az alábbi szerződésben rögzített feltételekkel:

 

 

 

 

 

HASZNÁLATBA ADÁSI SZERZŐDÉS

 

amely létrejött egyfelől Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő - testülete (5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. sz.) képviselete eljáró Dr. Dávid Imre polgármester, mint használatba adó,

másfelől Pájer Sándor egyéni vállalkozó, adószám: 44354099-2-24 (5500 Gyomaendrőd, Bocskai u. 58/1. sz.), mint használatba vevő között, az alábbi feltételekkel:

 

1.) A Gyomaendrőd Város Képviselő - testülete a …./2001.(IX.30.)KT sz. határozatára figyelemmel 2006. december 31. napjáig ingyenes használatába adja a 46-os fő útvonalat és a Kempinget összekötő 02852 hrsz-ú út jobb oldalán a kőröspart és az út között lévő mintegy 1200 m2 nagyságú önkormányzati tulajdonban lévő földterületet.

 

2.) Használatba vevő az ingatlant ingyenes használatába veszi.

 

3.) Az ingatlan birtokba adásának időpontja: a használatba adási szerződés aláírásának napja. Használatba vevő e naptól jogosult az ingatlan birtoklására, használatára, köteles annak közterheit viselni.

 

4.) Használó a birtokba adást követően köteles a területet gondozni és karbantartani.

 

5.) Amennyiben használatba vevő a területet gondozási és karbantartási kötelezettségét megszegi, használatba adó a szerződést 30 napos felmondási idő közbeiktatásával felmondja vagy kezdeményezi bérleti szerződés megkötését.

 

6.) Használatba vevő az ingatlanon használatba adó előzetes írásos engedélyével végezhet építési és egyéb - a telek eredeti állapotát megváltoztató - munkákat. A telken csak a kemping kiszolgálásához szükséges egyéb mobil építményeket helyezhet el ideiglenes jelleggel.

 

7.) Használatba vevő az ingatlan használata során köteles betartani az építési, köztisztasági, környezetvédelmi előírásokat.

 

8.) Használó a használat jogát sem ingyenesen, sem ellenérték fejében nem ruházhatja át más személyre vagy szervezetre, az ingatlant a használatba adó hozzájárulása nélkül meg nem terhelheti.

 

9.) Használó köteles tűrni, hogy használatba adó jelen szerződés betartását a helyszínen ellenőrizhesse.

 

10.) A használatba adás időtartamának elteltével vagy a szerződés felbontásakor használó köteles az ingatlant használatba adó birtokába eredeti állapotában visszaadni. Használatba adó az engedélyezett értéknövelő beruházásokra nem tart igényt és nem téríti meg használó részére.

 

11.) A használatba vevő a területhasználatra vonatkozóan köteles külön megállapodást kötni a holtág haszonbérlőjével, a Templom - zugi Környezetvédelmi és Horgász Egyesülettel.

 

12.) A szerződésben nem szabályozott kérdések tekintetében a hatályos jogszabályi rendelkezések az irányadók.

 

Jelen szerződést a felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elolvasás és közös értelmezés után jóváhagyólag aláírták.

 

Kelt: Gyomaendrőd, 2001. ……

 

 

…………………………………………… ……………………………………………

Használatba adó Használatba vevő

 

A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hatalmazza fel a polgármestert a használatba adási szerződés megkötésére.

 

Határidő: 2001. Szeptember 27.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe