78/2002. (VI. 18.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Kert-Kivi Kft. közterület vásárlási kérelme

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

78/2002. (VI.18) számú határozata

 

 

Gyomaendrod Város Képviselo-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság az Önkormányzat tulajdonában lévo 5806 hrsz-ú., 1911 m2 nagyságú közterület muvelési ágú ingatlanból 15 m2 területet értékesíteni javasolja a Kert – Kivi Mezogazdasági Termelo Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nek (Gyomaendrod, Selyem u. 103. szám ) az alábbi feltételek mellett:

 

1. Az élelmiszerbolt bővítését, valamint a parkolóhely kialakítását az építéshatóság által megjelölt és elfogadott formában lehet elvégezni,

2. A telek átalakítással kapcsolatos műszaki munkarészek készítése, továbbá a felmerülő költségek a vevőt terhelik,

3. Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy az értékesített közterület ellenértékeként az élelmiszerbolt, a Tamási Áron, valamint a Selyem út által behatárolt közterületet a járdák kivételével, keramitkő burkolattal látja el. Továbbá az ártézi kutat felújítja, illetve a kiemelt betonrészén pihenőhelyet alakít ki.

 

A bizottság javasolja, hogy a Képviselo – testület az ajánlatát a kiértesítéstol számított 8 napig tartja.

Adásvételi szerzodés megkötése, illetve a vevo nyilatkozatától számított 30 napon belül.

 

A Bizottság javasolja a Képviselo – testületnek utasítsa a jegyzot, hogy az értékesítést követoen a soron következo testületi ülésre készítse elo a Gyomaendrod Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásáról szóló rendelet módosítását.

A bizottság javasolja a Képviselo – testületnek hatalmazza fel a polgármestert az adásvételi szerzodés megkötésére és aláírására.

 

 

Határidő: 2002. június 27.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe