83/2002. (VII. 16.) Városfenntartó Bizottsági határozat
Tárgy: Kommunális hulladéklerakó üzemeltetéssel történő működés miatti ÁFA visszaigényl

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottsága

83/2002. (VII.16.) számú határozata

 

 

1./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság javasolja, hogy a Kommunális hulladéklerakó beruházás megvalósulása után a létesítményt üzemeltetésre adja át működtetni, mely tevékenységből adóköteles bevétele keletkezik.

A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, utasítsa a polgármestert, hogy az üzemeltetésre vonatkozó szerződést kösse meg.

 

2./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott céltámogatás összegéből 47.952 E Ft lemondását javasolta a Képviselő-testületnek az ÁFA visszaigénylési jogosultsága miatt. /1992.évi LXXXIX. tv. 13. § /

 

3./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott TEKI támogatás összegéből 23.425 E Ft lemondását javasolja a Képviselő-testületnek az ÁFA visszaigénylési jogosultsága miatt.

 

4./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó és Környezetvédelmi Bizottság a kommunális hulladéklerakó beruházáshoz jóváhagyott Kormányzati társfinanszírozás összegéből 6.860 E Ft lemondását javasolja a Képviselő-testületnek az ÁFA visszaigénylési jogosultság miatt.

 

Határidő: 2002. július 25.

Felelős: Dr. Valach Béla bizottsági elnök

« Vissza
Vissza a főmenübe